j o u k e   v l i e t s t r a   -   i r i s c o p i e   e n   h o m e o p a t h i e
Homeopathie voor dieren.

Homeopathie is niet alleen voor kinderen of volwassen mensen. Het is net zo goed toepasbaar voor dieren. Dieren kunnen niet aangeven, waar ze last van hebben, net zo min als baby’s. Maar aan het gedrag van dieren en/of de uiterlijke kenmerken van de klachten, kan de homeopaat vaak nauwkeurig afleiden, welk homeopathisch geneesmiddel een dier nodig heeft.

De beschrijving van het afwijkende in het gedrag ten opzichte van het normale gedrag is door niemand beter dan zijn/haar eigen baasje te beschrijven en is dan ook zeer essentieel voor de homeopaat. Immers, de homeopaat is geen dierenarts en gaat geen uitgebreid lichamelijk onderzoek doen, maar legt zich toe op het verzamelen van waarnemingen en informatie.Dieren hebben hun eigen kwaaltjes en specifieke behoeften. Veel gewone homeopathische geneesmiddelen met een aangepaste dosering kunnen ook goed worden gebruikt voor dieren.
Het is niet verstandig hier zelf mee te experimenteren. Maakt u gerust een afspraak voor een homeopathisch consult voor uw dier bij u thuis in de gewone leefomstandigheden. Dieren reageren doorgaans ook heel goed op homeopathische middelen.


home

wat is iriscopie?

wat is klassieke homeopathie?

hoe werkt een consult?

verwachtingen

homeopathie voor kinderen

homeopathie voor dieren

over mezelf

tarieven en betaling

lid van de kvhn

contact